Ontbijt bij B.E.A.C.H.

Ook zown zin in een lekker ontbijt bij B.E.A.C.H. En met lekker bedoelen we ook gewoon uitgebreid en gezellig. Want zodra de kids gegeten hebben en jij nog even wil kletsen met je man/ vrouw/ familie, kunnen de kinderen lekker de kinderhoek in om te spelen. Zo maak je van je “gewone” ochtend een ontspannen en gezellige ochtend.

Op feestdagen komt het ontbijt (soms) te vervallen en hebben we een brunch. Wil je weten op welke dagen? Check dan even onze agenda.

Vergeet niet op tijd te reserveren!

  • Iedere dag van 9.00 tot 11.30 uur ontbijt bij B.E.A.C.H.
  • warme broodjes, croissant, pannenkoekje, zoetigheid, hartig en zoet beleg, sapje en een ei.
  • Snoepjes en lekkers voor de kleintjes!
  • Volwassenen € 10,00
  • Kinderen (tot 12 jaar) € 5,00
  • In verband met de huidige voorschriften vanuit de overheid wordt al het ontbijt tijdelijk geserveerd aan tafel.
Ontbijt bij B.E.A.C.H.

Kijk die prachtige croissants.
Geniet van heerlijk vers afgebakken brood. Of lekker sapjes. Of pak stiekem wat zoetigheid!

Het belangrijkste aan een ontbijt bij B.E.A.C.H. is dat je rustig kunt eten en genieten terwijl de kinderen spelen. Zo hoort een zondagochtend ontbijt te zijn.

Als je wilt komen ontbijten bij B.E.A.C.H. dan wil je daarvoor misschien wel even lekker hebben geslapen op het strand?? Dat kan. Check de website van De Watering voor strandhuisjes! En misschien beleef jij wel de meeste complete week, of weekend, of midweek natuurlijk. Want zeg nou eerlijk, slapen op het strand, zondagochtend ontbijt met verse broodjes en in slaap vallen met het geruis van de golven. Dat klinkt toch heerlijk!