Menukaart

Menukaart B.E.A.C.H.

Heb je honger of trek, of misschien alleen dorst? Check dan hier de Menukaart Strandpaviljoen B.E.A.C.H. Katwijk. Bij ons kun je terecht om je buik te vullen en je dorst te lessen. Wij houden met onze menukaart rekening met iedereen. Van jong tot oud, van meatlovers tot veganist. Staat er wel iets lekkers op de menukaart maar wil je het net even anders? Geen probleem en geef het aan bij de bediening.

CHECK ONZE MENUKAART ONLINE in pdf

CHECK ONZE DRANKEN EN BORRELKAART ook in PDF

Kom je met een grotere groep? Check dan hier onze arrangementen.
Groepen zijn bij ons altijd welkom en we denken graag mee in mogelijkheden. We hebben naast ons paviljoen ook onze altijd gezellige SERRE. Hier kun je gezellig met vrienden, familie of collega’s samen komen om te eten, drinken of feesten!

Is het mooi weer? Zit het terras vol? Hou er dan rekening mee dat het iets langer kan duren voor je bestelling op tafel staat!

Grote groepen zijn bij ons altijd welkom. Is er een speciale gelegenheid? Dan maken we het nog bijzonder! Hoe leuk is dat? Kom je met meer dan 10 personen van de Menukaart Strandpaviljoen B.E.A.C.H. eten dan hanteren wij een kleinere kaart. Reden hiervoor is de bereidingstijd! We gaan jullie natuurlijk niet onnodig lang laten wachten.

Kom je gezellig eten? Check hier nog even de informatie die je nodig hebt om je auto te parkeren. Je vindt de beste en meeste informatie op de website van VVV Katwijk.

STRANDDINER KATWIJK

Natuurlijk snappen we dat je niet ALTIJD bij B.E.A.C.H. wilt eten… maar je wilt ons ook niet overslaan. Daarom hebben we nu het stranddiner katwijk. 3 gangen, 3 authentieke strandpaviljoens, € 27,50 per persoon. Te reserveren via www.stranddinerkatwijk.nl. Van maandag t/m donderdag.
Heerlijk eten bij Beachhouse Key West, B.E.A.C.H. en Willy Noord