Activiteiten aan Zee

Onze buurman, Surfschool Katwijk organiseert geweldige activiteiten aan zee

Highland Games - Activiteiten aan Zee

Highland Games.

De Highland Games mogen natuurlijk niet ontbreken aan de activiteiten die wij te bieden hebben. Ondanks de eeuwenoude traditie uit Schotland is het bij ons net nieuw, met een extra leuke omgeving; het strand van Katwijk! Deze highland games zijn voor de echte bikkels onder ons die houden van een sportieve uitdaging.

vanaf € 20,- p.p. | 1.5 – 2 uur

Golfsurfen - Activiteiten aan Zee

Golfsurfen.

Een van de beste activiteiten aan zee. Met golfsurfen leer je de basis van het surfen. Een ontzettend leuke activiteit die voor iedereen leuk is om te doen! Blijf staan op je board en probeer mee te surfen met de golven!

vanaf € 15,- p.p. | 1.5 – 2 uur

Expeditie Robinson - Activiteiten aan Zee

Expeditie Robinson.

Voor de complete teambuilding ervaring ga je voor de next step; Expeditie Robinson Katwijk! Beleef de avonturen op televisie in real life met onze speciale teambuilding activiteiten. Werk samen met vrienden of collega´s om uitdagende opdrachten te voltooien. Expeditie Robinson is het ultieme teamuitje aan de kust van Katwijk!

vanaf € 17,50 p.p. | 2 – 2.5 uur

Suppen Katwijk - Activiteiten aan Zee

Suppen.

Suppen is misschien de meest populaire activiteit van de laatste tijd. Het is niet heel moeilijk, je hoeft er geen ijzersterke conditie voor te hebben, maar toch is het enorm leuk. Maak je eerste minuten op het water met suppen!

vanaf € 20,- p.p. | 1 – 1.5 uur

Branding Raften - Activiteiten aan Zee

Branding Raften.

Trotseer de golven van de Noordzee in een raftboot! Een leuke activiteit met een groep vrienden of collega’s. Net zo spectaculair als een wilde rivier!

vanaf € 20,- p.p. | 1.5 – 2 uur

Kids Experience - Activiteiten aan Zee

Kids Experience.

Speciaal voor de kinderen is er woensdagmiddag een leuke experience. Onze instructeurs gaan deze middag de kinderen de beginselen van het golfsurfen leren!

vanaf € 20,- p.p. | 1.5 uur

Ben je er uit? Of toch nog niet? Neem contact op via ons contactformulier.